Επεξεργασία Yδάτων Με UVC

Επεξεργασία Yδάτων με UVC

Επεξεργασία Yδάτων με UVC
Βιομηχανικά συστήματα απολύμανσης υδάτων με την τεχνολογία UVC για την επεξεργασία του νερού παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων.
Κεντρικές παροχές τροφοδοσία νερού από το δίκτυο.
​Για την προστασία από τον κίνδυνο παθογόνων ανθεκτικών στο χλώριο, όπως το cryptosporidium και το giardia στο κεντρικό νερό η το νερό της γεώτρησης από την είσοδο στη διαδικασία, η απολύμανσης UVC έχει υιοθετηθεί ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, βλέποντας συστήματα UVC εγκατεστημένα στην κύρια παροχή εισόδου  για να παρέχει ένα προηγμένο φράγμα απολύμανσης για το νερό επεξεργασίας που χρησιμοποιείται καθ ‘όλη τη διαδικασία παραγωγής

Επεξεργασία Νερού Παραγωγικών Διαδικασιών & CIP (Encyclopedia of Food Microbiology)

​Η χρήση νερού αποτελεί βασικό μέρος σχεδόν οποιασδήποτε διαδικασίας παραγωγής, στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Από το νερό που χρησιμοποιείται σε πύργους ψύξης και εναλλάκτες θερμότητας έως τον καθαρισμό στη θέση του (CIP), το νερό πλυσίματος και το τελικό νερό έκπλυσης για προϊόντα RTE (Έτοιμο για κατανάλωση), η απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία παρέχει ένα εγγυημένο εμπόδιο επεξεργασίας για να διασφαλιστεί ότι κανένας μικροοργανισμός δεν αποτελεί κίνδυνο για τη διαδικασία ή προϊόν.

Επεξεργασία Νερού Παραγωγικών Διαδικασιών & CIP
Επεξεργασία Νερού Παραγωγικών Διαδικασιών & CIP
Επεξεργασία Νερού Παραγωγικών Διαδικασιών & CIP

Συνήθως εφαρμόζεται ως τελική επεξεργασία στο σημείο χρήσης, οι εγκαταστάσεις υπεριώδους ακτινοβολίας μπορούν να είναι και στους δύο βρόχους ανακυκλοφορίας (η υπεριώδης ακτινοβολία δεν μπορεί να είναι σε υπερβολική δόση).Μπορούν να βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία στο εργοστάσιο επεξεργασίας νερού πριν από τις βασικές διαδικασίες. Για διαδικασία παρτίδας, τα συστήματα UV μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ανταποκρίνονται αυτόματα σε κύκλους αντλίας και μετρητές ροής, επιτρέποντας τη διαλείπουσα χρήση.

Επεξεργασία Νερού Παραγωγικών Διαδικασιών & CIP

Επεξεργασία και Εμφιάλωση Νερού ως Τελικό Προϊόν.

​Το προϊόν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, ενέχει υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. Η θεραπεία με υπεριώδη ακτινοβολία αποδεικνύεται ότι προστατεύει από όλους τους γνωστούς μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 17 ειδών ανθεκτικών στο χλώριο και θερμοφιλικών βακτηρίων που μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και από την παστερίωση και να θέσουν σε κίνδυνο την ποιότητα του προϊόντος, τη διάρκεια ζωής και την ανθρώπινη υγεία.
​Ένα βασικό χαρακτηριστικό της απολύμανσης με υπεριώδη ακτινοβολία είναι η ικανότητα παροχής υψηλών καταγραφών σε βακτήρια χωρίς να προκαλούνται αλλαγές στη γεύση, το PH, την υφή και την οσμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόβλημα αποστείρωσης στην διαδικασία παραγωγής σας.

​Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της.’’Sanuvox Technologies Inc’’. Από το 2004 ειδικευόμαστε στην μελέτη τεχνολογιών και την εφαρμογή συσκευών UVC που εξασφαλίζουν την ασφαλή ποιότητα αέρα των επιφανειών εσωτερικών χώρων και την απολύμανση των συσκευών που μεταφέρουν την ενέργεια σε αυτούς. Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων UVC