Χώροι Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας

Χώροι Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας

UVC Tεχνολογίες Απολύμανσης, Ασφάλειας και Καθαρού Περιβάλλοντος σε Χώρους Φροντίδας για την Τρίτη Ηλικία

Χαρίστε τους την ασφάλεια που τους αξίζει

​Με τη γήρανση του πληθυσμού έρχονται πολύ συγκεκριμένες ανάγκες για τη φροντίδα των ηλικιωμένων. Τις περισσότερες φορές οι ηλικιωμένοι πάσχουν από ένα μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα που δεν μπορεί εύκολα να παραμείνει μακριά από ασθένεια και μόλυνση. Τα ιδρύματα που καλύπτουν τις ανάγκες των ηλικιωμένων γίνονται όλο και πιο πολυάριθμα καθώς ο πληθυσμός μεγαλώνει, ενώ βελτιωμένες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν για να βοηθήσουν στην προστασία εκείνων που μπορεί να έχουν μια δύσκολη στιγμή να προστατευθούν.
Αν και η απολύμανση μέσω αέρα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για όσους πάσχουν από συμβιβασμένο ανοσοποιητικό σύστημα, οι οσμές μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την ποιότητα του αέρα στις εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων. Οσμές όπως οσμή σώματος, ούρα και κόπρανα μπορούν να μεταναστεύσουν μέσω της εγκατάστασης που επηρεάζει την ποιότητα ζωής για την κατοικία, το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Χώροι Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της. “Sanuvox Technologies Inc”. Από το 2004 ειδικευόμαστε στην μελέτη τεχνολογιών και την εφαρμογή συσκευών UVC που εξασφαλίζουν την ασφαλή ποιότητα αέρα των επιφανειών εσωτερικών χώρων και την απολύμανση των συσκευών που μεταφέρουν την ενέργεια σε αυτούς.

Διαθέτουμε την τεχνολογία και τις απαραίτητες συσκευές καταστολής και προφύλαξης από ασθένειες

Χώροι Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας

​Όλα τα πλεονεκτήματα του πατενταρισμένου συστήματος οικιακού συστήματος Sanuvox σε έναν φορητό καθαριστή αέρα UV με βάρος μόλις 5κιλά ! Ιδανική μονάδα για δωμάτια, σαλόνια ομορφιάς, παιδικά κέντρα, μικρά γυμναστήρια.​

Προστατεύει από τα μικρόβια​, μειώνει τις οσμές. Βοηθά στην ανακούφιση των αλλεργιών και των συμπτωμάτων της γρίπης. Βοηθά στον έλεγχο του άσθματος.

P900 κατά της δοκιμής φυματίωσης

Το SANUVAIR® S300 είναι ένας συνδυασμός υπεριώδους ακτινοβολίας και φίλτρου καθαρισμού αέρα με έναν ισχυρό ανεμιστήρα κινητήρα. Το SANUVAIR® S300 έχει σχεδιαστεί να φιλτράρει και να καθαρίζει τους επιβλαβείς ρύπους και τις οσμές, άλλους χημικούς και βιολογικούς ρύπους.
Προστατεύει από τα μικρόβια​ , Μειώνει τις οσμές. Βοηθά στην ανακούφιση των αλλεργιών,και των συμπτωμάτων της γρίπης
Βοηθά στον έλεγχο του άσθματος

​Η εταιρία μας και οι συνεργάτες μας είναι μέλη του IUVA (International Ultraviolet Association), ενός παγκόσμιου οργανισμού που συλλέγει και δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και διοργανώνει διάφορες διεθνείς συναντήσεις κάθε χρόνο.
​Ειδικευόμαστε σε κρίσιμες εγκαταστάσεις που απαιτούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου και βασίζουμε σε συστήματα HVAC ειδικής χρήσης, όπως: νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, ερευνητικά εργαστήρια και φαρμακευτικές εγκαταστάσεις παραγωγής

Ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί για την αποστείρωση του χώρου σας για ένα υγιές περιβάλλον

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, παρέχοντας απόλυτη αποστείρωση. Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα προσφέρουμε ευχαρίστως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων και τις επιπτώσεις τους στην πλήρη απολύμανση.