Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής

Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής

UVC Tεχνολογίες απολύμανσης, καταστολής ασθενειών, καταπολέμησης μολύνσεων και διαμόρφωσης καθαρού περιβάλλοντος σε μονάδες φροντίδας προσχολικής αγωγής

Χαρίστε τους την ασφάλεια που τους αξίζει

Στα σχολεία, στα νηπιαγωγεία και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά εκτίθενται σε συνθήκες συγχρωτισμού. Η στενή και η παρατεταμένη επαφή των παιδιών μεταξύ τους αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τη διασπορά των μικροοργανισμών και κατά συνέπεια των λοιμώξεων. Η μετάδοση λοιμώξεων είναι ευκολότερη και συχνότερη ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, εξαιτίας της αύξησης της παραμονής των παιδιών και των ενηλίκων σε κλειστούς χώρους.
Οι μικροοργανισμοί μεταδίδονται στα παιδιά με τα χέρια, κατά την ανταλλαγή παιχνιδιών ή άλλων αντικειμένων, καθώς επίσης και με την εκτόξευση σταγονιδίων, τα οποία παράγονται κατά το βήχα, το φτάρνισμα και την ομιλία. Έχει υπολογιστεί ότι για τη μόλυνση, η οποία γίνεται με τα χέρια αρκεί η επαφή για 15 δευτερόλεπτα, ενώ τα παιδιά που είναι μικρότερα των 4 ετών βάζουν τα χέρια τους στο στόμα κάθε 3 λεπτά.

Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής

Η αντιμετώπιση και γενικότερα ο χειρισμός των λοιμώξεων

Στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς έχει γίνει πολύπλοκη υπόθεση. Η συχνότερη αιτιολογία των εξανθημάτων, πυρετών, αναπνευστικών νοσημάτων, αλλά και διαρροϊκών συνδρόμων είναι κυρίως ιογενής. Αυτές οι ιογενείς λοιμώξεις, με τις ποικίλες κλινικές μορφές, οφείλονται σε κοινούς ιούς για τους οποίους δεν υπάρχουν εμβόλια, αλλά ούτε και συγκεκριμένη αντιϊκή θεραπεία.

Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των λοιμώξεων ανάλογα με την αιτία που τις προκαλεί;

Α. Ιογενείς λοιμώξεις: λοιμώξεις που προκαλούνται από κάποιον ιό (π.χ. γρίπη).
Β. Μικροβιακές λοιμώξεις: λοιμώξεις που προκαλούνται από μικρόβιο (π.χ. πυώδης αμυγδαλίτιδα).

Διαθέτουμε την τεχνολογία και τις απαραίτητες συσκευές καταστολής και προφύλαξης από ασθένειες

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της. “Sanuvox Technologies Inc”. Από το 2004 ειδικευόμαστε στην μελέτη τεχνολογιών και την εφαρμογή συσκευών UVC που εξασφαλίζουν την ασφαλή ποιότητα αέρα των επιφανειών εσωτερικών χώρων και την απολύμανση των συσκευών που μεταφέρουν την ενέργεια σε αυτούς.

Ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί για την αποστείρωση του χώρου σας για ένα υγιές περιβάλλον.

  • Βελτιώστε δραματικά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα καταστρέφοντας τους βιολογικούς μολυσματικούς παράγοντες όπως ιούς και βακτήρια που μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς εκείνους που έχουν αναπτυσσόμενο ή διακυβευμένο ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μειώστε ή εξαλείψτε δυσάρεστες οσμές
  • Βελτιώστε την απόδοση του εξοπλισμού μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό κόστος​
  • Τα Stand-Alone Mobile UV Sterilization Systems (για μη κατοικημένες περιοχές) είναι μια απλή αλλά απίστευτα αποτελεσματική λύση για την αποστείρωση επιφανειών και αέρα
  • Ανεξάρτητα συστήματα συνδυασμού UV / HEPA σχεδιασμένα για διήθηση σωματιδίων και αποστείρωση με υπεριώδη ακτινοβολία
  • Τα συστήματα UV αγωγού μπορούν να αντιμετωπίσουν ζητήματα ποιότητας αέρα σε ολόκληρη την εγκατάσταση
  • Το UVC έχει δοκιμαστεί από το EPA & National Homeland Security
  • Μια «πράσινη» τεχνολογία
Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής

​Όλα τα πλεονεκτήματα του πατενταρισμένου συστήματος οικιακού συστήματος Sanuvox σε έναν φορητό καθαριστή αέρα UV με βάρος μόλις 5κιλά ! Ιδανική μονάδα για δωμάτια, σαλόνια ομορφιάς, παιδικά κέντρα, μικρά γυμναστήρια.​

Προστατεύει από τα μικρόβια​, μειώνει τις οσμές. Βοηθά στην ανακούφιση των αλλεργιών και των συμπτωμάτων της γρίπης. Βοηθά στον έλεγχο του άσθματος.

P900 κατά της δοκιμής φυματίωσης

Το SANUVAIR® S300 είναι ένας συνδυασμός υπεριώδους ακτινοβολίας και φίλτρου καθαρισμού αέρα με έναν ισχυρό ανεμιστήρα κινητήρα. Το SANUVAIR® S300 έχει σχεδιαστεί να φιλτράρει και να καθαρίζει τους επιβλαβείς ρύπους και τις οσμές, άλλους χημικούς και βιολογικούς ρύπους.

​Η εταιρία μας και οι συνεργάτες μας είναι μέλη του IUVA (International Ultraviolet Association), ενός παγκόσμιου οργανισμού που συλλέγει και δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και διοργανώνει διάφορες διεθνείς συναντήσεις κάθε χρόνο.
​Ειδικευόμαστε σε κρίσιμες εγκαταστάσεις που απαιτούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου και βασίζουμε σε συστήματα HVAC ειδικής χρήσης, όπως: νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, ερευνητικά εργαστήρια και φαρμακευτικές εγκαταστάσεις παραγωγής

Ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί για την αποστείρωση του χώρου σας για ένα υγιές περιβάλλον

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, παρέχοντας απόλυτη αποστείρωση. Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα προσφέρουμε ευχαρίστως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων και τις επιπτώσεις τους στην πλήρη απολύμανση.