Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού χωρίς χημικά για τις Κουζίνες και τους αγωγούς των εστιατορίων

Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Μεγάλα σωματίδια λίπους και λαδιού που ανεβαίνουν από τη σχάρα μπορούν να σταματήσουν αποτελεσματικά να προσκολλούνται στα διαφράγματα της φούσκας της κουζίνας. Τα μικρά σωματίδια, ωστόσο, μετακινούνται προς τα πάνω από τη ροή του ρεύματος εξαγωγής αέρα, πέρα ​​από τα διαφράγματα. Η λύση (UVC/Cooking clean) οξειδώνει λίπη και σωματίδια λαδιού που είναι πολύ μικρά για να συλλαμβάνονται αποτελεσματικά από διαφράγματα, μετατρέποντας επικίνδυνο, εύφλεκτο υλικό σε μικρές ποσότητες τέφρας χαμηλής καύσης, και σκουπίζονται εύκολα στο τέλος της ημέρας. Το σύστημα μειώνει αμέσως τους αερομεταφερόμενους ρύπους, γράσα, λάδια κουζίνας και άλλες χημικές ουσίες έως και 95%, μειώνοντας το βάρος στα συστήματα εξαερισμού και μειώνοντας τον κίνδυνο επικίνδυνων πυρκαγιών στην κουζίνα. Οργανισμοί όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες EPA, FDA και ASHRAE εγκρίνουν τεχνολογίες υπεριώδους όπως το OGR για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές που παρέχουν απολύμανση.

Η λύση (UVC/Cooking clean) είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα επεξεργασίας χωρίς χημικά που μειώνει τη συσσώρευση λιπών, λαδιών και ανεπιθύμητων οσμών τροφίμων από εμπορικές και βιομηχανικές κουζίνες. Συνδυάζει τη δύναμη της υπεριώδους οξείδωσης και της υπεριώδους φωτόλυσης για να αποτρέψει τη συσσώρευση σωματιδίων λαδιού και λίπους, ενώ εξαλείφει τις οσμές των τροφίμων σε Φούσκες Εξαερισμού για καταστήματα Μαζικής Εστίασης.

Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Αυτόματη αφαίρεση λαδιού και γράσου από Φούσκες κουζίνας και αγωγούς

Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Ελέγξτε τους κινδύνους πυρκαγιάς την οσμή που ενοχλεί τους γύρω σας

Η τελευταία τεχνολογία (UVC/Cooking clean) εξοικονομεί έως και 50% από κόστος χημικών καθαριστικών και το χρόνο του χειροκίνητου καθαρισμού από το προσωπικό σας έως 80%. Το (UVC/Cooking clean) μειώνει τον κίνδυνο επικίνδυνων πυρκαγιών, οσμών κουζίνας και εκπομπών μαγειρέματος.
Οι νέες κατασκευές και οι αναβαθμίσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μαγειρέματος μπορούν να επωφεληθούν αφού το σύστημα ενισχύει την αποτελεσματικότητα λειτουργίας και τη διάρκεια ζωής οποιουδήποτε συστήματος Φούσκας και εξαερισμού.

Το υπεριώδες φως είναι ένα από τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά απολυμαντικά της φύσης, τέλεια σχεδιασμένο για να καταστρέφει οσμές, βακτήρια, ιούς και μούχλα, και για να διαλύσει ανεπιθύμητα χημικά και ενώσεις.

​Οι πατενταρισμένες λύσεις της (UVC/Cooking clean) χρησιμοποιούν ένα μείγμα τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του υπεριώδους φωτός και του πλάσματος.

Η λύση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική έναντι των σωματιδίων λίπους που είναι πολύ μικρά για να συλληφθούν από διαφράγματα, εξασφαλίζοντας πλήρη επεξεργασία για ολόκληρο το σύστημα.

Φούσκες Εξαερισμού Με UVC Τεχνολογία

Με ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε κουζίνα

​Το σύστημα UVC/Cooking clean αποτελείται από εξαρτήματα που μπορούν να προσαρμοστούν για οποιονδήποτε συνδυασμό φούσκας και αγωγού κουζίνας. Διατίθεται ως τυπικό σύστημα και σχεδιάζεται ανάλογα με την εφαρμογή.

Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσδιορίσετε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή μέθοδο εγκατάστασης καθώς και για να παρέχουμε την ακριβή δόση υπεριώδους για τις ανάγκες σας.

Σίφνου 4 &, Πιέτρη, Γλυκά Νερά ΑΤΤΙΚΗ ΤΚ.153 54 Τηλέφωνο: 21 0321 1277