Αποστείρωση Αέρα Και Επιφανειών Των Λουτρών

Αποστείρωση Αέρα Και Επιφανειών Των Λουτρών

Βελτιώστε Κάθε Περιβάλλον Μέσω Εξοπλισμού Αποστειρώσης Επιφανειών Μπάνιου και WC

Εφαρμογές αποστείρωσης επιφανειών και αέρα λουτρών και WC

​Οι προσπάθειες είναι ατελείωτες – με τους υπαλλήλους σας να σκουπίζουν πάντα τα σκουπίδια και να πλένουν πλακίδια με χλωρίνη και με διάφορα χημικά καθαριστικά. Ωστόσο με την επόμενη χρήση ο μολυσματικός κύκλος επαναλαμβάνετε με την ίδια επικινδυνότητα.

Πολύ συχνά, ωστόσο, αποτυγχάνουν αυτές οι αποστολές, με το Ευρωπαϊκό Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογικών Πληροφοριών να αποκαλύπτει πρόσφατα μια αύξηση των επιφανειακών μολύνσεων (και την ανάγκη για μια πιο αποτελεσματική αποστείρωση της επιφάνειας τους).

​Το Κέντρο αναφέρει ότι τα περιστατικά ρύπων και σταγονιδίων – εκείνα που προκαλούνται από εξάτμιση, υγρασία, αερολύματα λυμάτων και ψεκασμό κοπράνων – αυξάνονται, προκαλώντας μια ποικιλία ιών και βακτηριακών κλώνων κυρίως στα δημόσια μπάνια. Τα αερολύματα και οι επιφανειακές προσμείξεις οδηγούν σε αυξημένες μολύνσεις.

Αποστείρωση Αέρα Και Επιφανειών Των Λουτρών

Πώς Γίνεται Η Αποστείρωση Επιφάνειας Και Αέρα Με UVC Τεχνολογίες:

Αποστείρωση Αέρα Και Επιφανειών Των Λουτρών

Τα βακτήρια κρύβονται σε κάθε γωνιά – τουαλέτες, λεκάνες και πλακάκια που χρησιμεύουν ως ο ιδανικός χώρος αναπαραγωγής για μολυσματικές ουσίες. Η αποστείρωση της επιφάνειας με υπεριώδη ακτινοβολία είναι ένας τρόπος καταπολέμησης αυτών των ρύπων.

​Μέσα από μια ολοκληρωμένη διαδικασία κυκλοφορίας – με εξοπλισμό αποστείρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία, και απελευθερώνοντας συγκεντρωμένα επίπεδα ενέργειας μικροβατ για την απενεργοποίηση όλων των μικροβιακών παραγόντων – το σύστημά μας μειώνει τα συνολικά βακτηριακά επίπεδα κατά 99,9999%.

Οι ακτίνες υψηλής έντασης αφήνουν περιοχές χωρίς ρύπους σταγονιδίων καταστρέφοντας τα τρέχοντα σπόρια και αποτρέποντας την άφιξη νέων. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον, με την αποστείρωση της επιφάνειας του μπάνιου. Όταν συνδυάζεται με καθιερωμένες εργασίες καθαρισμού, αυτό προσδίδει μεγαλύτερη ευεξία για το κοινό και μειώνει τις λοιμώξεις.

Το υπεριώδες φως, το όζον, το φωτοπλάσμα και τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα υπάρχουν στη Φύση ως ισχυρά και αποτελεσματικά απολυμαντικά, τέλεια σχεδιασμένα για να καταστρέφουν οσμές, βακτήρια, ιούς, μούχλα και μούχλα, και για να διαλύσουν ανεπιθύμητα χημικά και ενώσεις.​​Το υπεριώδες φως είναι αρκετά ισχυρό για να διεισδύσει στα κυτταρικά τοιχώματα των μικροοργανισμών και να καταστρέψει το DNA, καθιστώντας αδύνατο να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν.

Ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί να παρέχουμε πελάτες μας ένα υγιές περιβάλλον.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, παρέχοντας εξοπλισμό αποστείρωσης Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα προσφέρουμε ευχαρίστως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων και τις επιπτώσεις τους στην πλήρη απολύμανση.