Απολύμανση Στοιχείων Κλιματισμού Με UVC

Εφαρμογές Απολύμανσης Ενεργειακών συστημάτων Κλιματισμού Θέρμανσης και Ψυγείων με την Τεχνολογία UVC

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της ’’Sanuvox Technologies Inc’’.Sanuvox Logo
Ειδικευόμαστε στην μελέτη τεχνολογιών και εφαρμογών συσκευών με UVC που εξασφαλίζουν την ασφαλή ποιότητα αέρα , την αποστείρωση των επιφανειών εσωτερικών χώρων, την απολύμανση των συσκευών κλιματισμού – θέρμανσης και των επιμέρους συστημάτων που μεταφέρουν την ενέργεια στο κτήριο.

Στόχος μας:

  • Η υποστήριξη και ανάπτυξη της τεχνολογίας.
  • Η μεταφορά πληροφοριών σε θέματα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων σε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.
  • Η μελέτη της εφαρμογής σε κάθε περίπτωση σας έχοντας την ευθύνη του αποτελέσματος.
  • Η Προώθηση στην αγορά της τεχνολογίας με υπευθυνότητα.
  • Η Συνεργασία με του Μελετητές και Εγκαταστάτες της αγοράς στο χώρο του κλιματισμού,θέρμανσης και εξαερισμού με σκοπό την προστασία από μολυσματικές ασθένειες των ενεργειακών εφαρμογών.
  • ​Η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης και εγκατάστασης. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία συντήρησης κλιματισμού της αγοράς που διαθέτουν τη συσκευή της UVC LIGHT THERAPY και μετά από την απαιτούμενη τεχνική εκπαίδευσή τους.

Επισκόπηση των συστημάτων:

Η κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα των κτηρίων είναι πλέον ένας επικίνδυνος παράγοντας ικανός να επηρεάσει την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό.Πολλά υπάρχοντα τα συστήματα κλιματισμού έχουν μεγάλη ανάπτυξη μολυσματικού βιοφίλμ στα πηνία, λεκάνες αποστράγγισης και στα κιβώτια εγκατάστασης τους που έχουν μολυνθεί από την ανάπτυξη των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτήρια. ​Η ανάπτυξη μικροοργανισμών μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίσταση ροής αέρα,μείωση της θερμότητας η της ψύξης, μείωση της χωρητικότητας και ενεργειακής απόδοση του συστήματος ψύξης.​ Ο χειροκίνητος καθαρισμός των πηνίων​ είναι μία επίπονη διαδικασία που αφαιρεί προσωρινά μόνο τα σωματίδια που έχουν επικολληθεί στην επιφάνεια. Την επόμενη ημέρα ξεκινά και πάλι διαδικασία της μόλυνσης των σημείων που με πολύ μεγάλη προσπάθεια το συνεργείο συντήρησης έχει πραγματοποιήσει.

Η εγκατάσταση του Sanuvox Coil Clean ξεκινά να λειτουργεί τη στιγμή που ενεργοποιούνται οι ισχυροί Λαμπτήρες UV-C του συστήματος. Άμεσα οφέλη από ένα καθαρό πηνίο εξατμιστή, αυξημένη μεταφορά θερμότητας η ψύξης και βελτιωμένη ροή αέρα με σημαντική μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Σε Περίπου 8 ημέρες μετά την εγκατάσταση, το 99% + του βιοφίλμ που ζούσε στην επιφάνεια του πηνίου σκοτώνεται από την ενέργεια UV-C. Δεν μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσονται νέοι μολυσματικοί παράγοντες ενώ λειτουργούν οι λαμπτήρες.​Τα μολυσματικά μικρόβια που σκοτώνονται από την ενέργεια UV-C «ξεπλένονται» από το νερό των συμπυκνώματων.

Απολύμανση Στοιχείων Κλιματισμού Με UVC

Αυτοί οι λαμπτήρες Coil Clean είναι σχεδιασμένοι να εκπέμπουν ακτινοβολία στο μήκος κύματος 253,7nm (νανόμετρα) που παρέχει τη μεγαλύτερη ικανότητα απολύμανσης.Το εύρος από 200 έως 280nm είναι το “C” εύρος της υπεριώδους ακτινοβολίας, εξ ου και η όρος UV-C. Η ακτινοβολία απορροφάται από το μόριο DNA του μικροοργανισμού,παράγοντας μετάλλαξη και απενεργοποίηση.

Ο πελάτης μας έχει πραγματικό όφελος:
● Από την απομάκρυνση μικροοργανισμών από το πηνίο του εξατμιστή.
● Μείωση της πτώσης πίεσης από την πλευρά του αέρα
● Αύξηση της μεταφοράς θερμότητας.
● Αύξηση απόδοσης τους συστήματος

Είναι μικρότερη από όφελος της εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος ψύξης-θέρμανσης . ​Εξασφαλίζει την απρόκοπη λειτουργία του συστήματος την περίοδο που οι δυσμενής καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Κρατάει μακρυά τις μολυσματικές ασθένειες που μεταφέρονται στον εσωτερικό μας χώρο από τους αεραγωγούς​

Είμαστε στη διάθεσή σας για προσδιορίσετε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή μέθοδο εγκατάστασης για να παρέχουμε την ακριβή δόση υπεριώδους για τις ανάγκες σας. ​Σίφνου 4 &, Πιέτρη, Γλυκά Νερά ΑΤΤΙΚΗ ΤΚ.153 54 Τηλέφωνο: 21 0321 1277