Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Εφαρμογές Απολύμανση ψυκτικών στοιχείων με UVC Τεχνολογία

Μονάδες UVC για την απολύμανση ψυκτικών στοιχείων κλιματιστικών μονάδων. Οι μονάδες απολύμανσης λειτουργούν συνεχώς, μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού και διασποράς μικροοργανισμών.

Τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της απολύμανσης με ακτινοβολία UVC με υψηλή αποτελεσματικότητά της και στην ευκολία εγκατάστασης σε κάθε περίπτωση καταπολεμά τους μικροοργανισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Ο χημικός καθαρισμός, μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η ακτινοβολία δεν αφήνει κατάλοιπα και επιβλαβή παράγωγα όπως τα χημικά προϊόντα. Η εγκατάσταση των μονάδων απολύμανσης μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα. Έτσι, δεν χρειάζεται να διακόψετε το χρόνο από τις υπόλοιπες εργασίες σας.

Σημαντικά Πλεονεκτήματα

  • Απολύμανση, όλο το 24ωρο
  • Στη διάρκεια της παραγωγής και συσκευασίας
  • Τοποθέτηση σε νέες αλλά και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις
  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος
  • Αντιμετώπιση ευρέος φάσματος μικροοργανισμών.
  • Αποτελεσματική δράση σε δευτερόλεπτα, χωρίς κατάλοιπα.
Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Επισκόπηση των συστημάτων:

Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Η κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα των ψυγείων είναι πλέον ένας επικίνδυνος παράγοντας ικανός να επηρεάσει τα προιόντα που βρίσκονται σε αυτό.Πολλά υπάρχοντα στοιχεία ψύξης έχουν μεγάλη ανάπτυξη μολυσματικού βιοφίλμ, λεκάνες αποστράγγισης και στα κιβώτια εγκατάστασης τους που έχουν μολυνθεί από την ανάπτυξη των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτήρια. ​​Ο χειροκίνητος καθαρισμός των πηνίων​ είναι μία επίπονη διαδικασία που αφαιρεί προσωρινά μόνο τα σωματίδια που έχουν επικολληθεί στην επιφάνεια.Την επόμενη ημέρα ξεκινά και πάλι διαδικασία της μόλυνσης των σημείων που με πολύ μεγάλη προσπάθεια το συνεργείο συντήρησης έχει πραγματοποιήσει.

Προτείνετε στον πελάτη σας…η στον τεχνικό σας..

Συνδυασμό χημικής συντήρησης και αποστείρωση UVC ακτινοβολία….

  • Ξεκινήστε από την διαδικασία της συντήρησης των πηνίων​ με χημικό καθαρισμό για την απομάκρυνση των σωματιδίων.
  • Και εγκαταστήστε στην συνέχεια τα συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η εγκατάσταση του Coil Clean ξεκινά να λειτουργεί τη στιγμή που ενεργοποιούνται οι ισχυροί Λαμπτήρες UV-C του συστήματος. Άμεσα οφέλη από ένα καθαρό στοιχείο με αυξημένη μεταφορά ψύξης και βελτιωμένη ροή αέρα με σημαντική μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Σε Περίπου 8 ημέρες μετά την εγκατάσταση, το 99% + του βιοφίλμ που ζούσε στην επιφάνεια του πηνίου σκοτώνεται από την ενέργεια UV-C. Δεν μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσονται νέοι μολυσματικοί παράγοντες ενώ λειτουργούν οι λαμπτήρες.​Τα μολυσματικά μικρόβια που σκοτώνονται από την ενέργεια UV-C «ξεπλένονται» από το νερό των συμπυκνώματων.

Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Αυτοί οι λαμπτήρες Coil Clean είναι σχεδιασμένοι να εκπέμπουν ακτινοβολία στο μήκος κύματος 253,7nm (νανόμετρα) που παρέχει τη μεγαλύτερη ικανότητα απολύμανσης.Το εύρος από 200 έως 280nm είναι το “C” εύρος της υπεριώδους ακτινοβολίας, εξ ου και η όρος UV-C. Η ακτινοβολία απορροφάται από το DNA του μικροοργανισμού,παράγοντας μετάλλαξη και απενεργοποίηση.

Απολύμανση Ψυκτικών Στοιχείων Με UVC

Είναι μικρότερη συγκριτικά με το όφελος της εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος ψύξης. ​Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος την περίοδο που οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Κρατάει μακριά τις μολυσματικές ασθένειες που μεταφέρονται στον εσωτερικό μας χώρο από τους αεραγωγούς​.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσδιορίσετε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή μέθοδο εγκατάστασης καθώς και για να παρέχουμε την ακριβή δόση υπεριώδους για τις ανάγκες σας. ​Σίφνου 4 &, Πιέτρη, Γλυκά Νερά ΑΤΤΙΚΗ ΤΚ.153 54 Τηλέφωνο: 21 0321 1277