Απολύμανση Αεραγωγών Με UVC

Απολύμανση Αεραγωγών Με UVC

Εφαρμογές Απολύμανσης Αεραγωγών με Τεχνολογία UVC

Η απολύμανση των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εργασίες για την προστασία των ανθρώπων από τις επιπτώσεις των αερομεταφερόμενων μικροοργανισμών (μικροβίων) και την διατήρηση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων (I.A.Q.).
Οι λοιμώξεις του αναπνευστικού που ταλαιπωρούν το προσωπικό και τους πελάτες που παραμένουν σε κτίρια με κεντρικά συστήματα κλιματισμού (KKM), οφείλονται στην κακή ποιότητα αέρα, αποτέλεσμα της έλλειψης συντήρησης των συστημάτων κλιματισμού. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες καταγράφουν την συχνή μεταφορά ιών μέσω των κλιματιστικών συστημάτων.
Οι μονάδες αποστείρωσης UVC AIR αέρα τοποθετούνται σε νέους αλλά και σε προϋπάρχοντες αεραγωγούς. Η εφαρμογή αυτών των μονάδων απολύμανσης αέρα είναι ιδανική για αεραγωγούς που δεν διαθέτουν φίλτρα και συμπληρωματικά για την απόλυτη διασφάλιση του αποτελέσματος σε αεραγωγούς που ήδη έχουν εγκατεστημένα άλλα φίλτρα.

Απολύμανση Αεραγωγών Με UVC

Ο χειροκίνητος καθαρισμός των αεραγωγών είναι μία επίπονη διαδικασία που αφαιρεί προσωρινά μόνο τα σωματίδια που έχουν προδκολληθεί στην επιφάνεια. Την επόμενη ημέρα ξεκινά και πάλι διαδικασία της μόλυνσης των σημείων που με πολύ μεγάλη προσπάθεια το συνεργείο συντήρησης είχε απολυμάνει.
​Η εγκατάσταση του Coil Clean ξεκινά να λειτουργεί τη στιγμή που ενεργοποιούνται οι ισχυροί Λαμπτήρες UV-C του συστήματος. Άμεσα οφέλη από έναν αεραγωγό, βελτιωμένη ροή αέρα με σημαντική μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Απολύμανση Αεραγωγών Με UVC

Είναι μικρότερη συγκριτικά με το όφελος της εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος ψύξης. ​Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος την περίοδο που οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Κρατάει μακριά τις μολυσματικές ασθένειες που μεταφέρονται στον εσωτερικό μας χώρο από τους αεραγωγούς​.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να προσδιορίσετε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή μέθοδο εγκατάστασης καθώς και για να παρέχουμε την ακριβή δόση υπεριώδους για τις ανάγκες σας. ​Σίφνου 4 &, Πιέτρη, Γλυκά Νερά ΑΤΤΙΚΗ ΤΚ.153 54 Τηλέφωνο: 21 0321 1277