Εφαρμογές UVC ​Επαναχρησιμοποίησης Λυμάτων

Εφαρμογές UVC ​Επαναχρησιμοποίησης Λυμάτων

Συστήματα Επεξεργασίας ​Επαναχρησιμοποίησης Λυμάτων και Νερού​ με την Τεχνολογία UVC

​Τα λύματα των εγκαταστάσεων επεξεργασίας μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να ξαναχρησιμοποιηθούν, μειώνοντας την κατανάλωση νερού και διασφαλίζοντας ότι όλες οι απορρίψεις πληρούν τους τοπικούς κανονισμούς περιβάλλοντος.

Η προηγμένη επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση λυμάτων (που ονομάζεται επίσης ανάκτηση νερού) γίνεται όλο και πιο συχνή καθώς οι δήμοι αντιμετωπίζουν υψηλές απαιτήσεις νερού και συρρίκνωση του εφοδιασμού Η Αυστραλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Καλιφόρνια, το Τέξας και η Φλόριντα είναι μερικές από τις περιοχές σε όλο τον κόσμο που επηρεάζονται από την ξηρασία και την ανάγκη εξισορρόπησης της αυξανόμενης αύξησης του πληθυσμού, των ξηρών κλιμάτων και των βαρέων αρδευτικών / γεωργικών απαιτήσεων με τις απαιτήσεις νερού.

Η διατήρηση των προμηθειών νερού και η επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων είναι μια βασική στρατηγική για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων σε αυτές τις περιοχές και η απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία αποτελεί βασικό στοιχείο στο σχήμα επεξεργασίας.

Εφαρμογές UVC ​Επαναχρησιμοποίησης Λυμάτων

Η υπεριώδης ακτινοβολία προσφέρει τα οφέλη της μη παραγωγής υποπροϊόντων και αντικαθιστά μια περίπλοκη διαδικασία χημικής απολύμανσης τριών βημάτων με μία μόνο φυσική διαδικασία UV. Όταν χρησιμοποιείται μια χημική διαδικασία απολύμανσης, το νερό επαναχρησιμοποίησης πρέπει να χλωριωθεί, να αποχλωριωθεί και μετά να αεριστεί εάν απαιτείται. Για επαναχρησιμοποίηση νερού, ενδέχεται να απαιτούνται υψηλές δόσεις χλωρίου που αυξάνουν την πιθανότητα σχηματισμού υποπροϊόντων απολύμανσης.

H ’’Sanuvox Technologies Inc’’ είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων οξείδωσης UV και UVC. Τα συστήματα απολύμανσης έχουν εγκατασταθεί σε εφαρμογές επαναχρησιμοποίησης σε όλο τον κόσμο. Τα επεξεργασμένα λύματα επαναχρησιμοποιούνται για αγροτική άρδευση, επαναφόρτιση και για τη μείωση της απόρριψης σε περιοχές με ιδιαίτερα πρόβλημα

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόβλημα αποστείρωσης στην διαδικασία παραγωγής σας.


​Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος της ’’Sanuvox Technologies Inc’’. Από το 2004 ειδικευόμαστε στην μελέτη τεχνολογιών και την εφαρμογή συσκευών UVC που εξασφαλίζουν την ασφαλή ποιότητα αέρα των επιφανειών εσωτερικών χώρων και την απολύμανση των συσκευών που μεταφέρουν την ενέργεια σε αυτούς. Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων UVC.